Bulgurmed ev smaksättning. Rotselleri med smör till bakningen. Bulgur, tips, hetta upp pannan ordentligt och tillsätt den mängd bulgur du ska koka, rosta bulguren tills den blir gyllenbrun
Tillsätt kryddor och låt dem fräsa med någon minut. Jag har blivit mer och mer inspirerad av det köket efter att ha bläddrat i några kokböcker därifrån
Jag kokar upp buljongen, i medbulguroch sen får det ett hastigt uppkok. Det enda som krävs är tid och kärlek så att man duttar ner kryddorna andaktsfullt, smakar av, sniffar med näsan hur gott det luktar och sen rör man tålmodigt i grytan då och då
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Tärna paprikan, dela de torkade aprikoserna i mindre bitar. Ringla dressingen över salladen och sprinkla de rostade solroskärnorna över
Blanda filmjölken med bikarbonaten och rör ner i de torra ingredienserna med brödsirapen. Täck eventuellt brödet på slutet med folie om det blir för mörkt
Dekorera med paprika och timjan. Strö över nötter ochtorkadfrukt. Hacka eller mixa samman vetemjöl, cashewnötter, smör och vatten till en smidig pajdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.