Långlagad lammstek på ben
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 60 och mer, blir det genomstekt, torrt och tråkigt. Använd termometer, låga grader och låt det ta sin tid. Servera med klassisk potatisgratäng eller en god sallad.
  • 7-8 timmar
  • 1 lammstek med ben
  • 2,5 kg
  • 1 kruka rosmarin
  • 4 i skivar som du sticker in i små snittade hål i steken)
  • 1 kruka timjan el
  • 2 msk torkad timjan
  • 1 msk citronpeppar
  • citron
  • 2 rejäla nypor flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk flytande honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.