Glutenfria kanelbullar med äppel och kanel
Glutenfria Muminmamman
Glutenfria Muminmamman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 178 dagar sedan vår andra dotter föddes och det tyckte jag vi bara måste fira..så jag bakade glutenfria kanelbullar, bara därför Goda kanelbullar, glutenfria sådana, har jag inte ätit (och hur vanliga kanelbullar smakar kommer jag inte mera ihåg). De jag tidigare smakat har alltid varit ganska torra och eländiga, men nu, nu har jag ett oslagbart recept som jag mer än gärna delar med mig!! Jag har slagit ihop lite olika recept och lagt till och tagit bort lite här . Tänkte att skall jag experimentera så kan jag lika bra göra det med kanelbullar också, som jag tidigare aldrig vågat mig på. Hade även i kylskåpet lite äppelmos som jag fått av Sarah (tack för det) och tänkte att det skulle göra bullarna extra goda om de hade smak av äppel, så den använde jag till fyllningen.
  • 50 gram jäst
  • 130 gram smör
  • 5 dl mjölk
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 dl kvarg
  • 1 dl sirap
  • ½ dl socker
  • 2 tsk kardemumma
  • ¼ tsk salt
  • 1 tsk kanel
  • 12 dl glutenfri mjölmx, ljus

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.