Grillad rådurssadel och rökt vildsvinssida med picklade sommargrönsaker, rödvinssås och potatispengar
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 rådjurssadel 1 Rosmarinkvist (alt. torkad)
  • 2 Timjankvistar (alt. torkad)
  • 1 msk Enbär
  • 150-250 grader Använd termometer och plocka köttet ca 3 grader under det du vill ha som innetemperatur och låt den vila i en handduk eller folie. Har du grillat på höga temperaturer, så stiger innertemperaturen mera. Jag gillar en sluttemperatur på ca 60 grader, eller helst strax under.
  • 65 grader Tog ca
  • 30 minuter för mig
  • Timjan
  • Rosmarin
  • 1 msk Senapsfrön
  • lite salt
  • 1-2-3 lag
  • 1 del
  • 2 del socker
  • 3 del vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.