Mycket godare än vår Svenska variant fiskbullar. Jag minns med fasa de svampiga fiskbullarna på burk, som jag fick som barn av en Faster som skulle vara barnvakt
Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övriga ingredienser i en mixer och mixa ihop det snabbt
Ett recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Ca 4 port. 1-2 paket frysta spenatblad (a 250 g)12 tunna skivor benfri kassler (ca 350 g)3 tomaterSvartpeppar1 tsk salvia eller basilikaOstsås
Späd sedan med buljongen från fiskbullarna och mjölken. Blanda sist men inte minst i fiskbullarna och låt stå på låg värme ca 10-15 min. 850 gram fiskbullar i buljong
buljong från fiskbullarna. Häll av buljongen från fiskbullarna och häll den i en kastrull. Tillsätt fiskbullar och kräftstjärtar och låt de bli ordentligt upphettade
Klicka i en ganska så stor smörklick i ugnsformen och lägg sedan dit fiskbullarna. Efter halva tiden kan du ta ut formen och vända på alla fiskbullarna och sedan in igen i ugnen
Fish cakes, fiskbullar, thaiSneglade på Donald Skehans recept och gjorde lite ändringar, lade till potatismjöl för fastheten och hoppade en hel röd chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.