Jag är på banan igen med ViktVäktarna och det känns så bra. Det räcker med 10 minuter men om man tid så marinera gärna längre. Servera med en god sallad 9 P
(Om man använder fläskytterfilé kan man låta köttet eftersteka med lite vatten under lock för att bli mörare) Ta upp köttet och stek strimlad purjo, tärnad paprika och hackad vitlök
När det är varmt ute älskar jag att äta lax med potatis och kall sås, det är så gott och kan varieras i oändlighet då laxen kan tillagas i ugn, stekas eller grillas
I en eller kanske till och med flera Facebooksgrupper så har detta recept dykt upp flera gånger och alla har sagt att det är så gott och rekommenderar det starkt
Igår snöade det också, vilket i och för sig är typiskt aprilväder, men vi har ju blivit lite bortskämda med sol och vårvärme på sistone så mer snö och kyla vill man ju helst slippa
Med denna rätt så lekte jag lite med fantasin, tog lite vad jag hade och försökte skapa något gott. Lägg varje bit med skarven nedåt i en ugnssäker form
Låt sjuda under lock medan du finstrimlar morot och salladslök. Smaka av grytan med salt och peppar. Propoints för denna rätt är 9 med nudlar inräknade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.