Schnitzel med semmelknödel och rödvinssås
Café L9
Café L9
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 portioner = 10 knödlar
  • 250 g småfranska, dagsgammal, tärnad
  • 2,5 dl mjölk kokande
  • 2 st ägg
  • 30 g bananschalottenlök
  • 1 msk persilja, hackad
  • 1 grönsaksbuljongtärning Gör så här:
  • 20 minuter Fläskschnitzel
  • 4 port
  • 1 fläskytterfilé
  • vitpeppar
  • 2 ägg vetemjöl
  • ströbröd
  • 1 stor shalottenlök
  • 1 msk smör
  • 1 msk hackad persilja
  • ½ dl rödvinsvinäger
  • 2 dl rödvin
  • 2 dl vatten (gärna avsilad sky från stekning av kött)
  • 2 msk råsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.