Men formella namnet är då OxfileWellington fylld med duxellemassaHittade ett recept på recept. Nej men jag såg på Amerikanska masterchef att de gjorde Wellington och blev sugen på att prova
Putsa oxfilén helt fri från fett och hinnor. Krydda den runt om med salt och nymald vitpeppar. Hetta upp en rymlig stekpanna och låt smöret bli nötbrynt
Oxfilé Wellington enligt en recept ur en gammal Coop tidning. Med kantareller och västerbottensost. Jag har provat det med champinjoner och fläskfilé men den här rätten, då ska man satsa på lite finare köttbit som man kan lämna lite röd
Min älskade svärfar gick bort på lördagsmorgonen, det var inte oväntat men sorgen kommer ändå. Funderade ett tag på om jag verkligen skulle laga mat som vanligt men till slut blev det så ändå, äta måste man i vilket fall som helst
Här kommer en rätt som nog många tycker är rätt retro. Det har aldrig brytt mig speciellt mycket vad som är retro, inne eller ute, jag äter det jag tycker är gott, och detta är gott
Ja ja vi var ju mätta och relativt belåtna när vi kom till desserten, så det var väl inte hela världen heller Vi använde oss av Per Mobergs recept på OxfileWellington, vilket var otroligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.