Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléerna och krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
En god och saftig helstekt kycklingmed gyllenbrunt krispigt skinn. Serveras till exempel med ungsrostade rotsaker som med fördel kan göras tillsammans medkycklingen
såsen på brödet, häll på varfri mängd kyckling o sen lägg på blandsallad. för 2 st wrap2 tortilla bröd eller tunnbrö1 kycklingfile½ röd lök½ dl sweetchilisåsLite tacokrydda , jag snckar 1 tsk bara. Stek o häll på sweetchillisås o strö över tacokryddanLåt steka tills kycklingen e färdig o låt det puttra ytterligare i 5 min. 1 kycklingfile
Tricket ligger i att kycklingen ska vara rumstempererad, torr och att gnida in den med fett. Enkel att göra och svår att misslyckas med, glöm bara inte bort den i ugnen
Idag blev dagens lunch wrapsmedkyckling, currymajonäs, rödkål och spenat. Nu är ju jag och Henrik visserligen redan kära, galna och gifta men om jag inte redan haft honom på kroken så hade jag slängt ihop ett gäng medwraps
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.