Vips har du den roligaste, gulligaste, sötaste, godaste och mest uppskattade desserten någonsin. Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna till innan du lägger på kaninrumporna
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som desserttill nyår. Bryt chokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn tills den precis blir mjuk
Vissa rätter passar både tilldessert och till frukost. Väljer du att göra det här så slipper du onödigt tillsatt socker så du kan med gott samvete avsluta eller börja dagen med något gott
Kanske adderar några små strimlor citron eller apelsin för att det ska vara snyggt och slutligen ringlar du din valfria sås på tallriken som en sann dessertmästare
Själv gillar jag det även som en smarríg dessert, som en mousse i ett glas eller en liten skål. Fram till dess hade jag mest tänkt på fluff som ett namn
) Denna dessert passar perfekt att göra dagen före eftersom den tar tid på sig att stelna. Tillbehör. Tillsätt socker, havregryn och mjöl och rör ihop till en deg
Helt perfekt dessutom att göra något med äggvitorna som blir över i glasstillverkningen. Var dock inte tillräcklig snabb med kameran innan glassen började smälta, men ni kan säkert ändå känna hur det smakade
Jag gjorde ju en nyårsdesserttills igår med smakerna choklad, hallon, apelsin och lakrits. Alla olika komponenter kan förberedas dagen före och så är det bara att lägga upp allt före servering vilket gör den här desserten rätt enkelt att laga
Detta är en favoritdessert hemma hos oss, enkel och snabb att förbereda och fantastiskt god. Den godaste chokladmoussen4 port100 g mörk choklad (70%)1 st äggula 1 msk mörkt muscovadoråsocker eller råsocker1 msk espresso/starkt kaffe, kokhett 2 msk konjak1,5 dl vispgrädde Skal från en apelsin till garneringSmält hackad choklad i ett vattenbad eller i mikrovågsugn
Egentligen är det ju så lätt att piffa till en god dessert eller fika till alla hjärtans dag. Så här kommer världens bästa tips till imorgon då det är Alla hjärtans dag
Sådana här små plantor serverade jag till efterrätt i fredags när Mary och Magnus anlände till ön, hungriga som bara två Stockholmare kan vara efter att ha kört bil flera timmar genom ett Sverige i spöregn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.