Örtbakad torskrygg med krossad potatis, vitvinssås, morötter och fänkål
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 400 g skinnfri torskrygg
  • salt till snabbsaltning
  • 3 msk olivolja
  • ½ dl örter, t ex basilika, persilja, dill
  • nymalen svartpeppar
  • 2 morötter ½ fänkål
  • olivolja att fräsa i
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1 bananschalottenlök 1 msk vitvinsvinäger
  • 75 cl vitt torrt vin
  • 1 dl grädde
  • 50 g smör
  • salt och nymalen vitpeppar
  • ½ kg mandelpotatis
  • salt
  • 2 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.