Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Torskrygg i krämig sås. Perfekt lördagsmiddag med ett glas vitt vin. Torskrygg i krämig sås. Blanda samman med grädde, crème fraiche, senap och gräslök och häll över fisken
Och man kan bara inte misslyckas med den, det blir lika gott varenda gång. Vill man så kan man använda laxfilé istället för torskrygg – det är precis lika gott
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.