Oxfilé Portvinssås och Potatisgratäng med karljohanssvamp
Mat och vinbloggen
Mat och vinbloggen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g hel oxfilésteksnöresalt, pepparsmör
  • 1 schalottenlök
  • 1/4 dl balsamvinäger
  • 1 1/2 dl portvin
  • 1/4 dl konc oxfond med rödvin
  • 1/2 dl vatten
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 1/2 msk svartvinbärsgelé
  • eller äppelmos
  • 1 tsk Ma
  • Grönsaker
  • 150 k sockerärter
  • 2 salladslökar
  • 55 grader
  • 20 min
  • 30 gr torkad karljohanssvamp
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk smörtimjansvartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.