Bred den över kakan och dekorera med jordgubbar eller som jag, med lite choklad. Till toppingen vispas crème fraiche med fröna från en urskrapad vanlijstång med elvisp tills den blir fast och bredbar
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmetenoch blanda väl. Värm upp under omrörning och mosa bären med en gaffel till de saftar sig och sockret smält
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vitchokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Cheesecakefyllning. Lägg några klickar kräm uppe på och marmorera sedan med baksidan av en slickepott. Smält vitchoklad försiktigt i mikron eller över ett vattenbad
Äggvitor till hårt skum. Cheesecake går alltid hem hos mig. Garnera medhallon. Denna gång blev det hallonoch Marabou mjölkchoklad, otroligt lyckad kombination
Jag dekorerade med kokoschips innan servering. Raw chokladochhallonkaka a la cheesecake. Mixa allt till en härlig chokladsmetoch smeta ut på dadelbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.