22 september
2014, 13:45Jag älskar biskvier, men tycker oftast att de man köper är för stora, så här får ni recept på mina egna biskvier som jag gör i små munsbitar.Botten:
Till Noahs kalas bakade jag biskvier som ju är ett riktigt mumsigt bakverk. Biskvier Mandelbottnar. Tag fram biskvierna ifrån kylen och doppa ner varje biskvi i chokladen så att det precis täcker
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
På en av mina favorit-inspirationsbloggar hittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligen vill rekommendera er att testa
I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter. -) men jag tror du kommer att gilla de här också, samma ingredienser liksom men det går så mycket fortare när allt åker i en långpanna
Det är fredag och jag vet att ni är många där ute som kommer att äta tacos ikväll. Men tacos går ju att variera i (nästan) all oändlighet, några av mina favoriter är nachos, quesadillas och tacopaj
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Dessa biskvier sopar banan på allt gott jag ätit i bakväg så ska ni baka något, gör dessa. BISKVIER. Låt den vita chokladen svalna innan du börjar doppa biskvierna, låt stelna
Hittade detta recept på Biskvier i långpanna på Matklubben. Biskvier i långpannaFör 40-50 personer. I lördags var det dags att sälja fika igen på Wilmas innebandymatch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.