Det ska smaka gott men ändå vara nyttigt. Just nu är det många tjejer (och killar) som kämpar med sina dieter inför den största nybörjartävlingen i Sverige
David som oftast inte brukar gilla att provsmaka det jag bakar (han gillar inte sötsaker lika mycket som jag utan äter hellre en kycklingfilé med grönsaker innan han går och lägger sig, medan jag äter mina caseinfudge-muggkakor), tyckte att de här var jättegoda
Lite svalkande, lagom sött och fullproppade med protein och nyttigt fett. Jag har de senaste nätterna slarvat lite med sömnen, har så svårt att varva ner och komma i säng i tid när jag slutar sent på jobbet
Vilken härlig morgon. Dagen började med en morgonpromenad med en av mina hundar som sällskap och sedan väntade frukost och jag var riktigt nyfiken på att prova en av de tre kaffesorterna jag köpte igår på Tehuset Java
Måndag och precis som förra veckan har jag grym träningsvärk i benen. Denna gång är det dock inte glute bridge-övningen jag visade förra veckan utan denna
Trä upp varje jordgubbe på en pinne. Sätt pinnarna i en blomvas medans du doppar en och en i smält choklad och försök se till att de inte nuddar varandra
Tänkte bjuda på lite smarriga och hälsosamma kakor och näää de smakar inte avokado. )Du behöver. 100g avokado (ca 1 st)1 dl kokossocker 1 ägg 1 dl kakao 50g mörk choklad (hackad) 1/2 tsk bakpulver Gör så här
Du behöver. 5 dl standard mjölk1 ägg1 paket jäst gärna för söta degar1 krm salt 1 pkt saffran175g smör (smält)Ca 2 1/2 dl daddelcremDinkelsikt (tills du får en deg med lagom konsistens)Topping