Torskrygg med bryntsmörochpepparrot kan nog vara bland det godaste man kan äta enligt mig. Smält smöret i en kastrull på hög värme, när smöret smält så vispar du hela tiden tills smöret börjar skumma och du ser att det börjar bli brynt
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Riktigt snabblagad lyxmat4 Personer600gr torskrygg25 gr smörpepparotsalt, socker och pepparsalta och sockra torskryggarna några timmar innan det är dags att laga den. Sätt sen på ugnen på 150 grader och ställ in torsken det tar ca 10-15 minuter beroende på hur tjock torsken är (baka den inte för länge utan den skall vara blank och saftig inuti. Bryn under tiden smöret i en stekpanna, passa dig så att det inte bränns, riv pepparoten och servera direkt när torsken är klar 4 P. 25 gr smör. 150 grader och
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrotoch skirat smör. Innan jag bjuder er på denna fina rätt så är en liten förklaring och klagosång på sin plats
Servera fisken med det skirade smöret, pepparrot, pressad po-tatis och broccoli. Smält smöret i en kastrull och låt det fräsa tills det får en nötaktig doft och färg
det bryntasmöret behöver brytas av med lite sälta och syra (från citrusen). Under tiden fisken är i ugnen så bryn smöret i en stor kastrull (det stänker lite)
Värm upp olivolja ochsmör i wokpanna. smör. -) Vi har alltid jättemycket att prata om när vi träffas och vi blev sittandes hemma hela kvällen medan vi åt och drack gott
Skira smöretoch riv pepparroten. Smörstek kantarellerna. Servera fisken med potatis och övriga tillbehör – pepparrot vid sidan av om någon inte tycker om det
Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det bryntasmöretoch jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.