Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Med apelsinbottnar ochdulcedeleche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedeloch rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Det är snart mazarinens dagen och vi lyfta den upp med choklad ochDulcedeLeche. Vi planerade vad som skulle bakas inför en fotosession med Kristina och Arash
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
Så det blev en tårta med hasselnötsbottnar, fylld med blåbärssylt, dulcedelecheoch blåbärsmousse. Tänk på att räkna med i tiden att sylten och bottnarna måste svalna ordentligt innan du monterar tårtan
Koka upp vispgrädde, mjölk och sirap och ta av kastrullen från värmen. Då kan jag rekommenderadenna otroligt smaskiga brownie med kolafyllning och chokladfudgeglasyr
Anki fick en idé om att baka maränger, något som aldrig lyckats tidigare pga vår gamla dåliga ugn, sen täcka marängerna medgrädde, jordgubbar och sån där kolasås som vi läst om i flera andra bloggar
Vänd ner mjölet och rör försiktigt tills det inte finns några klumpar (i min Ankarsrum gör jag detta på lägsta hastighet på vispen men tycker inte en vanlig elvisp går att köra sakta tillräckligt för att göra så utan gör det då med en slickepott)
Maken tyckte att den var godast av alla tre rätter (och då är inte han nån ”efterrättsmänniska”), till ochmed godare än oxfilén som vi åt som huvudrätt
Man avlägsnar etiketten och låter den koka helt täckt i vatten, den måste vara täckt av vatten hela tiden för annars kan denexploderaoch du har då piffat upp ditt kök medkolasås
En gudomlig chokladkaka meddulcedelecheoch jordnötter. Servera gärna med en klick glass och njut. En film som definitivt inspirerar till bakning och får munnen att vattnas efter sötsaker
Kladdkaka med en chokladtryffelglasyr med flingsalt ochdulcedeleche. Jag hademeddenna kaka till jobbet idag och många av mina kollegor ville genast ha receptet, så här kommer det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.