Servera gärna med råris eller bröd. Tillsätt sötpotatisbitarna och linserna och rör om. Currygrytamedlinser och sötpotatis4 portioner1 msk kokosolja2 vitlöksklyftor, rivna eller pressadeca 2 cm färsk ingefära, riven1 tomat, hackad i småbitar1 msk currypulver1/2 tsk starkt paprikapulver1 tsk örtsalt1/2 tsk svartpeppar2 sötpotatisar, tärnade2 dl gröna linser (okokta)7 dl vatten 1 dl krämig kokosmjölk1
Smaka av med salt och peppar. Häll över buljong och tillsätt linserna. Servera med ris, mango chutney och gärna papadums (finns att köpa i indiska mataffärer, i Göteborg finns det en välsorterad affär nära Hjalmar Brantingsplatsen, Indian Food House) eller varför inte naanbröd
Skölj linserna och lägg i dom tillsammans med övriga ingredienser i stekpannan. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Skölj linserna och lägg i dom tillsammans med övriga ingredienser i stekpannan. The post Vegetarisk currygrytamed kokosmjölk appeared first on Angelas Heaven
Det är jätte gott med wokgrönsaker till denna currygryta om du inte gillar haricovertis. Börja med att tärna kyckling filéerna eller qournbitarna i medel stora bitar
Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja 1 msk curry 1/2 tsk salt 400 ml kokosmjölk 1 kycklingbuljongtärning 4 port äggnudlar 150 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.