Till middag ikväll gjorde jag oxrulladerfylldamed två olika ostar. Börja med att göra iordning rulladerna genom att pensla på ett tunnt lager senap på varje lövbiffsskiva
Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna
medelstora potatisar. Lägg potatisarna i fomen med snittsidan uppåt. Lägg en äppelklyfta på varje lövbiff, linda biffen runt och fäst med en tandpetare
Rulla ihop rulladerna från kortsidan och fäst dem med tandpetare. Bryn rulladerna gyllene runtom i lite matfett, några åt gången och lägg över dem i en stekgryta
Rulladermed gräddsås, cole slaw och salladIgår åt vi rullader till middag. Till rulladerna gjorde jag en gräddsås och jag serverade cole slaw och en liten sallad till
Hetta upp smöret med kryddnejlika och kanel och fräs hacket lätt. Smaka av med salt och peppar. Lägg ut kycklinglåret med insidan upp och salta och peppra
skär ett djupt jack i kycklingfilen, fyll med mozarell, linda sedan 1 bacon bit runt hela filen, lägg i en ungsfaft form, pepra och salta efter behagvispa ihop cream frash och grädde salta och pepra efter smak, pressa i 2 vitlöksklyftor, häll smeten runt kyckingen. ställ in i ugnen 250 grader i 40 minserveras med ris och en god sallad. ställ in i ugnen 250 grader i 40 minserveras med ris och en god sallad
, Mosa potatisen med en potatisstöt. Lägg i en klick smör och ev olivolja blanda till sist ner osten och gräslök smaka av med salt o peppar, Blanda philadelphia osten med pepparrot och senap och bre över halva biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.