Jag har testat det här receptet väldigt många gånger eftersom en vän av migalltid lyckas med det och jag har fått provsmaka hans macaroner och dom är helt underbara
Intespeciellt vackra macarons men så goda. ), litehärligt hårda på ytan och mjuka inuti och fylld med härlig len blåbärskräm, kan intebli bättre trots att de är riktigt fula
Dessa macarons gjorde jag till ett dop i lördags. Väldigt goda med vaniljsmörkräm emellan. Vaniljsmörkräm250g osaltat smör, rumstempererat120g vitsirap2 msk vaniljsockerVispa smöret fluffigt och vitt, ca 10min. Tillsättsirap och vaniljsocker och vispaytterligare5min. 120g vitsirap. 2 msk vaniljsocker
Ja det gjorde det ialla fall förr så jag håller migtill det gamla namnet en stund till. Trenden med makroner borde minst sagt vara i sluttampen, det betyder dock inte att de inte är uppskattade istället för en chokladbittill kaffet i slutet av kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.