Vad passar bättre på våren än en riktigt god rabarberpaj. 250 g kallt smör 1 1/2 dl råsocker 1 1/2 dl kokosflingor 2 1/2 dl vetemjöl 1 1/2 dl havregryn 5 rabarberstjälkar 1 dl strösocker 2 msk potatismjöl GÖR SÅ HÄR
Jag hade rabarber kvar i frysen och gjorde därför en rabarbersmulpaj. ) Rabarbersmulpaj1 liter rabarber (skivade)1 dl socker3 msk potatismjöl2 tsk vaniljsockerSmuldeg125 g smör1 dl socker1 dl vetemjöl2 dl havregryn1 dl nötter1 tsk kanelBlanda socker, potatismjöl och vaniljsocker till fyllningen
Välkommen sköna fredag. Denna veckan har minsann gått riktigt fort och nu närmar vi oss helgen, den kommer bestå av jobb,utgång och söndag fix i sovrummet
Det här är ytterligare en variant av de energibollar jag gjorde tidigare (recept här). Den här gången hade jag också i härligt syrlig halloncrunch, som helt enkelt är torkade hallon utan några som helst tillsatser
Har ju skrivit om smulpaj förut men nu råkade jag hitta bilderna som jag aldrig publicerade innan, så nu kommer ett nytt smulrecept, och lite nya bilder
Blanda ing. till smuldegen. Skölj och skär rabarbern i cm-stora bitar. Lägg i pajform. Lägg i russinen Blanda potatismjöl,råsocker, kanel och ingefära och strö över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.