Italiensk tomatsoppa med chèvre chaud
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Färsk
  • 5 g Färsk Chili
  • 2 msk Tomatpuré
  • 680 g Körsbärstomater Konserverade
  • 50 g Soltorkade Tomater
  • 1 st tärningar Grönsaksbuljong
  • 1 tsk Basilika - torkad
  • 1 tsk Strösocker
  • 3 dl Vatten
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 100 g Lantbröd
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 200 g Getost, Chevre
  • 4 tsk Honung Flytande
  • 50 g Salladsmix
  • 0.5 st Rödlök
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.