Halloncheescake med havrebotten och kolasås
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl Strösocker
  • 3 dl Vetemjöl
  • 1.5 dl Havregryn
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 150 g Mat & Bak Smör
  • 200 g Hallon Färska
  • 3 st Ägg
  • 1 dl Florsocker
  • 2 dl Creme Fraiche Naturell
  • 200 g Färskost Naturell
  • 50 g Mat & Bak Smör
  • 2 msk Strösocker
  • 1 dl Vispgrädde
  • 2 msk Sirap Ljus
  • 1 krm Salt Fint
  • 100 g Hallon Färska
  • 0.3 st krukor Citronmeliss - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.