Fisk och skaldjursgryta a´la Pontus Frithiof
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g Musslor Färska
  • 1 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.8 st krukor Timjan - färsk
  • 33 cl Matlagningsvin Vitt
  • 390 g Krossade Tomater
  • 1 msk Färsk ingefära
  • 1 st Chilipeppar Röd
  • 2 dl Kokosmjölk
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 2 msk Råsocker Strö
  • 1 st Röd Paprika
  • 1 st Broccoli Färsk
  • 150 g Färska champinjoner
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 msk Olivolja
  • 600 g Fiskgrytbitar
  • 400 g Räkor i Lake
  • 1 st Salladslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.