Substitutetill mjök ikaffe,med fett i så man blir mätt. Ska man dricka fett nu också. Om att tillsätta detta ikaffe har det tvistats,( nog inte av de lärde) oj oj oj
Publicerat 2014-10-28 14. 00 i. 4 portioner Du behöver 500 g nötfärs 75 g smör 1/4 vitkålshuvud 1 gul lök 2 dl grädde salt, vitpeppar, kött och grillkrydda Gör så här 1. Skär kålen i lagom stora bitar, skiva löken 2. Fräs löken och kålen i smöret tills det blivit mjukt 3. Blanda allt i en ugnsform och slå över grädde 5. Ställ ini ugnen på 200 grader tillskålpuddingen kokat ihop. Servera med gräddsås och lingonsylt 4 portioner D. 1/4 vitkålshuvud
Sådär, då har även jag gjort minutbrödet. Hittade receptet hos Monique. Jag gjorde om den lite, för när jag gjorde exakt enligtMoniques recept så blev den för torr
Cirka 4 våfflor NäringsinnehållKalorier 447Kolhydrater 5Protein 22,4Fett 33,8Innehåll 3 ägg 3 msk creme fraish 2 msk fiberhusk 1 tsk bakpulver Salt Gör så här 1. Blanda ägg och creme fraish och vispa2. Vispaifiberhusk, bakpulver och salt 3. 3 msk creme fraish. 2 msk fiberhusk
Idag har jag gjort något underbart gott av en ask överblivna jordgubbar jag hade i kylen som jag inteviste va jag skulle använda till, det resulterade i en jordgubbscheesecake med minimalt med kolhydrater, sommaren är räddad
Vare sig på LCHF-vis eller på vetetortilla. Frasig och god. Det blev faktiskt förvånansvärt gott, jag tycker ju de flesta LCHF-bröd smakar typ disktrasa
Stek kålrotsmeten som plättar i stekpannan i flotten från fläsket. 3 portioner 300g finriven kålrot 2 ägg Salt, vitpeppar 500g fläsk 1. Stek fläsket, spara allt flott i pannan 2. Blanda den rivna kålroten med ägg, salt och peppar 3. 3 portioner. 300g finriven kålrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.