De här är riktigt saftigamed grädde, ägg och krossade tomater som ger fin smak. Med en sås till detta som vispas ihop av stekskyn, grädde och krossade tomater så knåpade jag ihop en riktigt fin middag
Först marinerade vi kycklingklubborna i bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska bli saftigare och mer smakrika
Här tillagas den färdigt i ugnen, vilket gör den saftigare. Ugnsstekt fläskkotlett medsvampsås. Häll på grädde, låt koka ihop lite så den tjocknar, smaka av med salt/peppar och tillsätt persiljan på slutet
Du behöver en stekpanna med lock, har du inte det går det nog lika bra att steka på kycklingen i en stekpanna och sen lägga över den i en kastrull när du ska hälla på vattnet och buljongtärningen
Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida, i rikligt med smör. Sås. Låt koka upp och lägg i biffarna och låt dem puttra med tills de är genomstekta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.