Polkagris CheesecakeBotten200 g digestivekex100 g smält smörSmeten600 g philadelphiaost2½ dl kesella eller cremé fraiche1 dl strösocker1 dl maizena1 msk vaniljsocker3 stora ägg1 dl grädde200 g vitchoklad75 g polkagrisar, fint krossaderöd karamellfärgSätt ugnen på 175 grader
En av mina absoluta favoriter bland allt gott julgodis är absolut trillingnöten. För att få trillingnötterna glutenfria använde jag mig av denna mjölkchoklad från Anton Berg, tycker att den är godast
Någon mer än jag som saknar trillingnöten i Aladdinasken. Hej på er. Ny vecka igen, julveckan. Kan inte riktigt fatta att det är julafton redan på lördag
Blanda socker och vatten i en hög gryta (ca 3 l). Låt blandningen stå en stund så att sockret smälter. Rör sedan upp sockret från botten och låt sockerlagen koka upp
Mat & Bak,. Nu kommer äntligen receptet på trillingnötterna som jag gjorde till jul. Låt stelna något och spritsa lite överflödig smält choklad ovanpå trillingnötterna som dekoration
Glad Måndag. Hoppas att Ni haft det riktigt härligt under min egentligen ofrivilliga bloggfrånvaro. Ibland blir det inte som man tänkt sig och andra gånger bara springer tiden iväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.