Imedräkorochdill , låt koka upp. Servera medrisoch sallad. Vi tyckte att det var så fantastiskt gott ochvi kände oss galet vuxna och belevade när vi själva lagade middagentillvinet som vi drack
Vi slängde ilite av det som fanns hemma så som räkor, tomat, fetaostochlitepersilja. Blanda ihop äggen med mjölken ochtillsättlite salt och svartpeppar
IngredienserPortioner. 4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Tillservering bröd kalamataoliver Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken
Placera imitten av ugnoch grädda på samma värme i ca. (Vill du kan du dela körsbärstomater på hälften ochsprida ut dem över spenaten medinnehållet nedåt
olivolja + olja från de soltorkade tomaternaRinglaliteolivolja på en ugnsplåt eller liknande. Fördela ut soltorkade tomater, lök ochpersika runt om fetaosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.