DAGENS PÅMINNELSE: Det är skillnad på sallad och sallad. Att äta en ”sallad” till lunch/middag kan bli både skitbra och katastrof rent energimässigt PT-Fia driver Sveriges populäraste träningsblogg
Päron och blåmögelost – a match made in heaven Jag minns när jag åt denna sallad för första gången. Det var jul och det var i bästa vänners sällskap och det var många år sedan Ängeln i köket
Spenatsallad med fikon och chèvre Enkelt, vackert, fina råvaror, fräscha smaker – då är maten som bäst enligt mig. Snabb mat har inget likhetstecken emellan sig själv och skräpmat Dietistannica.com
Fikon och mozzarella Gör tre snitt i varje fikon men så att de fortfarande håller ihop i botten. Skär mozzarellan i skivor och lägg en i varje snitt Matklubben.nu
Skinka, fikon och lökröra på toast Stek brödskivorna i smör på båda sidor. Hacka löken och paprikan. Blanda keson, crème fraichen, löken, paprikan och senapen Matklubben.nu
Färska fikon med valnötsröra Blanda Kesella, honung, vaniljsocker och valnötter. Servera det till fikonen 4 färska fikon. Färskoströra Matklubben.nu