Ett par veckor innan jul skickade Bodystore några fina produkter till mig att testa. Så kul. Eftersom jag själv tycker om att få tips till bra produkter i bloggvärlden tyckte jag att det kunde vara kul att dela med mig om vad jag tycker om produkterna här på bloggen
OBS. bilden kommer från. Detta recpetet är på amerikanska bananpannkakor men går självklart att göra som vanliga med, då struntar du helt enkelt bara i att ha något bakpulver i din och kan kanske dessutom tillsätta ett ägg extra
Det finns inte mycket som är godare än hembakat matigt och krispigt bröd. På senare tid har jag tagit mig i kragen och gjort det allt oftare – både form av frallor och i form av vanligt bröd
Har massor av spenat i frysen och massor av nyplockade ärtor från trädgården och chili från min chiliplanta så jag tog tag och lagade till mig en spenatomelett
Tacos är ju standard i många svenska hem under helgen – och jag håller med. Det är gott. Plockmat är gott – och så kan man ta precis hur mycket man vill av det man gillar mest liksom
Jag måste faktiskt säga att dessa var bland det godaste jag har ätit i pannkaksväg. Sedan jag började fixa och trixa med kosten har jag insett att mat kan vara nyttigt men ändå vara så fantastiskt gott
Att experimentera i köket kan vara den bästa terapin någonsin – är jag uppe i varv, stressad och förvirrad kopplar jag av som bäst med att ta en promenad med hög musik och koppla bort omvärlden eller ställa mig i köket och bara få lov att tänka på alla tusen saker jag drar igång samtidigt
Vegansk kanellatte 3. Skrivet 09 January - 2015, 12. 40. Postat i Vardag, Vegan. Idag gick jag oplanerat upp klockan 6, då jag inte kunde somna om efter att min pojkvän gått upp så tidigt för att åka till Stockholm på arbetsintervju
Tänk att det redan är dags för den sista rätten i vårt veganska mars, vad fort det har gått. Vi tycker iallafall att det har varit superkul och inspirerande, att bli “tvingad” att tänka om i matlagningen, och därmed upptäcka många nya rätter och råvaror
En underbart god vegansk pastasås som går fort att laga. Ingredienser. 1 dl röda linser1/2 paprika1/2 gul lök1/4 av en normalstor zucchini1 buljong tärning1 förp 400g passerade tomater1 nypa methilöv1 nypa rosmarin1 nypa basilikasalt efter smak2 msk tomatpurè2 knivsuddar med rökt paprikapulver Gör så här
Denna raw vegansallad är supergod och extra lyxig då det bland annat är grönsaker från trädgården. Det är så fantastiskt att ta med sig äldsta sonen ut på baksidan och plocka det vi vill ha till middagen