Vi äter väldigt sällan kyckling. Inte för att det inte är gott, utan för att det är så vansinnigt svårt att komma över fågel som inte har vuxit upp under oetiska, ja rent ut sagt vidriga, förhållanden
Denna italienska kycklingmiddag, är perfekt att slänga ihop på bara några minuter. Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Det här är en kaka som betyder mycket för mig eftersom min pappa älskade morotskaka, så det var väldigt vemodigt att baka den och saknaden blev extra stark till pappa, det fick bli den första kakan att bakas i min nya Kitchen Aid maskin och resultatet blev bra, en aning torr kanske i själva sockerkakan, men med den underbart krämiga och goda toppingen gjorde det ingenting
De börjar ju närma sig vår minsta dotters dopdag, bara 11 dagar kvar. Tårtan jag gjorde till min äldsta dotters dopdag var/är den största jag någonsin gjort och var också den som tagit längst tid att göra, och som en liten hint kan jag säga att denna tårtan kommer att bli ännu större
Det här är en supergod potatissallad, som passar nästan till vad som helst, både till fisk och kött. Vi åt den till rostbiff, men den passar lika bra till lax eller till något grillat