Jag serverade med pressad potatis och sallad. Rör om och slå därefter såsen över kotletterna. Jag har utgått från Lindas recept men ändrat det lite grann
Krydda med grillkryddan. Lägg kotletterna i en smord ugnsform. folie efter halva tiden. Putsa kotlettraden och skär den i 1 cm skivor. Häll såsen över kotletterna och ställ i ugn på 175 grader. 1,5 timme, täck formenmed alu. Servera med kokt potatis, sallad och ett gott bröd 1 kg benfri kotlettrad
Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispa ihop de övriga ingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuter i 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen. 8 fläskkotletter
Så kläm in den här smakrika rätten som värmer med kryddor som chili och spiskummin. Just kyckling brukar inte finnas med på våra julbord, och sällan till nyår
Lägg det i en eldfast form. Bryn kotletterna salta och peppra. Lägg dom över purjolöken. Bryn champinjonerna, klyfta tomaterna och lägg dem över kotletterna
Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispa ihop de övriga ingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuter i 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen. 8 fläskkotletter. 8 fläskkotletter 2 dl crème fraiche 3 dl vispgrädde 2 tsk sambal oelek 1 dl japansk soja 3-4 pressade vitlöksklyftor
Låt helst kotletterna ligga någon timme i kylen och marinera innan du steker eller grillar dom. Visst var det lite bättre dennagången, men vi lär inte bli några stammisar - det finns andra restauranger med mycket godare mat i Malmö
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisen och stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i löken och svartkålen och låt det mjukna medpotatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.