Hursomhelst, nu har vi bockat av frukost, barn till dagis, massa punkter med allt vad de skulle ha med sig dit (fast de kvittades med alla punkter som tillkom där – de stänger tidigt idag, stängt fredag, Bibbi har avslutningspicknick med ett stort OBS ta med eget fika
Ja, det är en halvdeciliter ströbröd i men byt det mot den mytomspunna fiberhusken eller malda nötter om du är lagd åt det hållet, jag ökar dessutom på med ett ägg och använder det jag har i mejeriväg i kylskåpet (turkyoghurt, grädde osv) som vätska för att öka fetthalten men det går lika bra med vatten eller tomatjuice eller kaffe om du nu skulle känna för det
Pepparrotsås. Nej vet ni vad, nu är det dags för lite husmanskost av den gamla hederliga sorten här i köket, närmare bestämt oxbringa som rimmats och kokts för att serveras med kokta pantoffler och pipparrotssås
I går förenade jag nytta med nöje och tog en långpromenad till Limhamns Fiskrökeri. Det  var ju tisdag och många fiskdiskar var fyllda med nyfångad fisk
Servera som de är, tillsammans med en grönsallad, rökt lax och en kall pepparrotsås. Kanske blev jag lite less på de klassiska rårakorna med bacon och lingonsylt
Red av med lite maizena utrört lite vatten. Vispa i senap och smaka av med salt och peppar. Servera fiskfiléerna med såsen och kokt eller pressad potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.