Måste allt ta och göra lite yoghurtglassmed citron också. Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Låt alltsammans puttra ihop på svag värme och under lock till en krämig gryta. Så det får helt enkelt bli ett litet bonusinlägg fastän det inte är "dags än" enligt min alldeles egna kalender, där jag numera uppdaterar med recept ungefär var tredje dag
1 påse med färdigt vaniljkrämspulver. 2 dl mangomarmelad. Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Mixa digestivkexen till ett fint pulver, smält smöret och blanda ihop alla ingredienserna till bottnen
Tärna 1 pkt 400 g vit fisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mango pickles. 2 msk mango pickles
Låt stå längre om du gillar hårdare glass, jag föredrar den dock mjuk och krämig som på bilden. Är man sugen på något uppfriskande till efterrätt ikväll istället, eller vilken annan kväll/morgon/dag som helst för den delen, är denna yoghurtglass ett hett tips
Dekorera med hallon. 250 gram fryst mango. 1. Häll alla ingredienser i en matberedare. Kör pulsvis i början och mixa sedan en stund tills allt blir en jämn smet
Saftig fläskfilé i krämig och smakrik sås med lagom hetta. Krydda med salt och peppar. Blanda mascapone, creme fraiche, grädde, buljong, mango chutney, sambal oelek i en kastrull och låt det små puttra ngn minut
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.