Allt fräses på stekpannan ochslutligen hyvlas lite parmesan ovanpå. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon ochbrysselkål, kan jag rekommendera
Riv skalet påen av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinenoch blanda filéerna medbrysselkålenochvinägretten
Det som är bra meddenna rätt med svartkål är att du kan äta den precis som den är eller så kan du välja att ha någonting till, förslagsvis lax i ung eller chikärtor med olivolja, salt och peppar
Jag är för tillfället helt insnöad påtarmenoch dess invånare och laborerar hejvilt medresistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner ochfermenterad mat
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladenvarm, bara
Blanda riven fetaost och coktailtomater medden ljumna pumparöran och lägg över på fatet. Låt svalna något och skölj under tidenbabysallatenoch lägg upp på ett stort fat
Tiden tickar förbi och annat som skulle vara medpådennapåskinspirerade middag förbereddes. Lambenoch puts lades i grytan som hade hettats upp och inretts med olja
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor ochen syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingenoch smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.