Glutenfritt formbröd med massor av nyttigheter - en bra start på morgonen
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl knappt ljummet vatten, ca 34 grader 50 g färsk jäst
  • ½ dl mandelolja eller smält kokosolja - annan olja går också bra
  • ½ dl yaconsirap eller mörk dadelsirap
  • 2 tsk nyponmjöl av hela nyponet
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl hel, oskalad mandel
  • 1 dl gojibär
  • 1 dl krossade linfrön
  • 1 dl mald chia
  • 1 dl hampamjöl
  • 2 dl rårismjöl
  • 2 dl mörkt teffmjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.