Oxfilé tournedos med potatisgratäng och cognacsås
ErikssonMaria -
ErikssonMaria -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Potatisgratäng
  • 4 portioner
  • 8 stora potatisar
  • 5 dl grädde
  • 4 vitlöksklyftor 1-2 dl riven prästost
  • salt & svartpeppar
  • 2 scharlottenlökar 2 msk smör
  • 2 dl vatten
  • ½ dl kalvfond (vi gjorde av skyn som blev efter vi stekt på oxfilén + lite kalvfond)
  • 4 msk cognac
  • 3 dl grädde
  • 2 msk maizena
  • 1 msk soja
  • 1 msk sirap (och eventuellt 1 tsk svartvinbärsgele)
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.