Jag är relativt säker på att jag aldrig kommer att tröttna på choklad. Aldrig någonsin. Det är över mitt förstånd att vissa faktiskt inte gillar choklad, men så är ju smaken olika (folk tycker säkert att det är konstigt att jag inte tycker om att baka med citrusfrukter till exempel)
Äntligen är jag hemma efter en dag på jobbet och ett träningspass. Jag tycker det är så skönt att få röra på mig, efter att ha suttit still nästan hela dagen
Jag har ett flertal smakkombinationer som jag tycker är lite sådär extra goda. En av dessa kombinationer är, som ni kan se i rubriken, choklad + banan + jordnötssmör
Är det någon där ute som missat att jag är tokig i nutella. Någon. Inte. Då kanske ni kan förstå att denna cheesecake verkligen är min typ av cheseecake
Så kommer vi till ännu en cheesecake och jag fick tipset av gammal bagare (tack Billy) att jag kunde använda kesella rabarber istället för yoghurt eller kesella 1 % och jag vet inte riktigt varför jag inte tänkt på det men jag var nog på väg dit en dag
Jag börjar blir riktigt rastlös nu, är fortfarande hemma och är sjuk. Hittills har jag bara suttit inne och tittat på film (inte så roligt när det är så fint väder ute) och jobbat med mina onlinekunder men igår tog jag mig ut och gick 100 m till el-butiken som ligger precis runt hörnet där jag bor
men det är väl bara att vänja sig, använder man sig av bra ingredienser med rätt teknik i matlagning och bakning så blir det godare, smakfullare och lyxigare resultat utan mjöl och socker
Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt