Det är bara när man använder dåliga råvaror som man behöver fuska med tillsatser och smakämnen. Prova till exempel att göra en omelett med konventionella butiksköpta fabriksägg, komjölksbaserad ”fetaost”, bleka växthustomater och lågprisbacon
Servera med kokt ris och haricots verts. 600 g färsk eller djupfryst torskfilé. Värm ugnen till 225°C. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
-( Kusin fick iallafall nån bild på tårtorna som jag delar med mig av bara jag får lite mer tid över, men har passat på att njutit av sommaren och varit och badat med fam i stort sett varje dag denna vecka
Skär laxen i ganska stora tärningar och lägg sedan i dom i såsen tillsammans med dillen. Servera detta med broccoli, eller så passar potatis bra till det
Torsk. Stek i rikligt med smör på båda sidor. Doppa torsken i ägg och rulla den sedan i parmesanosten. Jag älskar citron så det kan nog inte bli för mycket Torsk
Servera fisken sedan med den frästa vitkålen och spenatsåsen. Så idag har jag även hunnit med att träna först på gymmet, Cxworks och sen ut och löpträna med Anders
Penslade fisken (torsk för dagen) med ägg, saltade och pepprade. Efter ett mattips på LCHF-gruppen på Facebook gjorde jag denna (utomordentligt goda faktiskt
- Torskfile. - Något grönt att ångkoka (jag köpte sånna sparrisar man parat med broccolis). Salta och peppra torsken och doppa den först i ägg och sen i den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.