Koka tortellinin i rikligt saltat vatten tills den är nästan färdig. Smaka av med oregano och salt. Ibland behöver man rätter som går snabbt att laga och här tänkte jag bjuda på ett riktigt snabbt recept som dessutom är väldigt gott
Under tiden tortellini kokar fräs upp svampen, jag använde kantareller men det funkar med t. När tortellinin är färdigkokt, blanda den frästa och kryddade bladspenaten
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Det finns tortellinimed många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
• Häll olivoljan i en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Toppa med dina favorittillbehör. • Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhusken och blanda till en slät smet
4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
4 250 g broccoli 3 förp färsk pasta (gärna tortellinimed ost och skinka) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 påse riven gratängost (à 150 g) Att ha hemma 2 dl mjölk salt peppar Lägg till i inköpslistan
Till squashen gjorde jag köttfärsbiffar smaksatta med basilika och en tomatsås. Igår var jag tillsammans med familjen och tittade på flyguppvisning och på kvällen åkte vi till stan och lyssnade på Miriam Bryant när hon uppträdde på Linköpings stadsfest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.