Vi har ingen plats för en ordentlig köksmaskin utan bara degkrokar till elvispen. En av de saker som jag lärde mig under kursen är att man absolut inte får sätta till mera vetemjöl till degen
Rustique Råg är ett naturligt mjöl helt utan tillsatser. Används med fördel som inblandningsmjöl ihop med Rustique Vete och ger då ett luftigare, och mer smakrikt, resultat vid bak av till exempel baguetter eller surdegsbröd
Nyttiga Frukostfrallor ( utanvetemjöl ). Går man till gymmet en gång i veckan och lyfter lite det man känner för utan att riktigt ha något mål eller ko
Brödet blir saftigt och håller bättre ihop av den skållade råg/graham mjölblandningen. Den långa kalljäsningen i lös deg utvecklar glutenet i vetemjölet
Häll sedan i lite mjöl i taget och rör om ordentligt. 4-5 dl eller ca 240- 300 g finax naturligt glutenfri Mjölmix. De som inte har Gluten byter ut mjölmixen till 5 dl vetmjöl special
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.