Rostad färskpotatis. Mycket tacksamt att marinera, mört och smakrikt. En rejäl skvätt vinäger förkortar tiden för marinering och gör inte att köttet smakar surt
Ramslök- och chèvrekräm. Smält sedan smöret i en traktörpanna och stek potatisen på medelvärme tills den får en trevlig stekyta, ställ sedan åt sidan och återgå till lammytterfilé
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Hemligheten med en perfekt hummus tycker jag, förutom en bra balans mellan citron, vitlök och tahini – är rätt konsistens
Kapris- och ramslöksvinägrett. Gnid in lammköttet med marknaden och lägg i en form och låt stå. Jag har en praktisk silikonflaska från Clas Ohlson som är bra att spritsa med
Tillsätt smör-&rapsolja, salt och peppar. Rostad potatis med solrosfrö. Idag blev det premiär grillat, det blev… Grillad fläskytterfilé späckad med kryddig korv
olja - salt och svartpeppar. Tillsätt sedan oljan droppvis till en tjock kräm och smaka av med salt. Lägg ner vitlök, äggulor, senap och vinäger i en mixer och mixa
Dekorera med färska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bär och krispighet från de kanderade nötterna
Servera den grillade fläskkarrén medrostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.