En ful fisk till middag - inkokt stenbit
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 pers ca
  • 1 st
  • 2 kg
  • eller
  • 2 st
  • 1 kg
  • smör
  • 1, 5 l vatten
  • 1 strimlad rödlök
  • rödlök
  • 3 lagerblad
  • 6 vitpepparkorn
  • 1 msk ättika
  • timjankvistar
  • 2 morötter i bitar
  • 1 palsternacka i bitar
  • 1/4 rotselleri i bitar
  • 4 scharlottenlökar vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 3 lagerblad timjankvistar
  • 1 tsk salt
  • salt
  • 1 msk socker
  • 1 msk smör
  • 1,5 msk vetemjöl ca
  • 4-5 dl mjölk
  • 2-3 msk riven färsk pepparot
  • 2 äggulor
  • 1 tsk dijonsenap
  • dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2-3 dl rapsolja
  • 20 min och
  • 200 grader
  • 2 Koka up
  • 64 grader
  • 5 St
  • 2 Till
  • 4 Smaka av med salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.