Idag var vi hemma hos en arbetskamrat och hämtade hem hjortkött. Har aldrig tillagat hjort förut, vet faktiskt inte ens om jag har ätit hjortkött så det ska bli himla spännande att testa
Cachewpesto på frökex. Jag gillar verkligen Renée Voltaires kokböcker. Inspirerande bilder, härligt nyttiga spännande recept, och beskrivningar som lockar och känns äkta
Inspiration kommer från en av mina favoritbloggare Emma, men jag har ändrat lite med måtten då jag inte hade tillräckligt av allt hemma samt tillsatte jag kaffepulver för svag kaffesmak och en msk hampaprotein då jag har haft det liggandes hemma länge utan att veta vad jag ska ha det i
Jag tycker om att hitta på egna recept och brukar inte så ofta göra recept som andra gjort, men ibland så får jag syn på ett recept som jag bara måste prova och detta är ett av dem
Det här receptet är ett av minafavoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
För några dagar sen läste jag den HÄR bloggen och såg ett recept jag bara var tvungen att prova. Nämligen kex gjord på frön och vatten och lite kryddor
Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags. Hon hade bakat kex/knäckebröd. Det finns ju många såna här recept men det hennes är det godaste jag smakat