Ingefärskaka med limoncelloglasyr
Ingen rotmos
Ingen rotmos
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingefärskaka med limoncelloglasyr
  • 1 kaka
  • 250 g smör
  • 250 g mörkt muscovadosocker
  • 150 g (knappt 1 dl) ljus sirap
  • 100 g (ca 3/4 dl) mörk sirap
  • 2 3/4 dl mjölk
  • 2 stora ägg
  • 375 g extra fint mjöl (som innehåller bakpulver. "self raising flour")
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 tsk mald ingefära
  • Glasyr
  • 250 g florsocker
  • 3 tsk Limoncello
  • juice och zest av en halv citron
  • 75 g karamelliserad ingefära

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.