Meden gräslöksås på vitt vin och grädde så har ni en festrätt vilken regnig måndag som helt som smakar fest, helg och serverar ni på helgen i hop med ett gott torrt Chablis har ni en festmåltid som får tungan att darra
Skölj och torka salladsbladen noga med hushållspapper. Smaka av med salt och peppar. Täck pajskalets bottenmed salladsblad, låt dem gärna sticka upp lite ovanför kanten
Hade det inte envisatsmed att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällensmiddag på balkongenoch ätit där, men vi får väl njuta av den soliga utsiktengenom fönsterna istället
Pastasåsen blev då en form av "ta vad du har hemma"-sås, lite räkor fanns kvar i frysen från tidigare middagsbjudningar, några avokador behövde komma till användning innan dom kastade in handdukenochgrädden hotade med att göra detsamma
Klicka över ricottan i små, fina högar. Blanda ihop pastan/spenatenochkorvblandningen (om du är litet rädd för fett, ta upp korvblandningenmed hålslev)
Fast fortfarande enmed skällande hosta och feber. Hacka chokladenfintoch lägg den i en skål. Häll grädden över chokladenoch rör om tills den har smält och det blir en slät kräm
Så i dag lutar jag mig tillbaka och bara kopplar av, men tar med mig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbildenoch jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
Lämnar er för idagmed receptet på frukost-shotenoch några bilder från dagen. Tog fram råsaftcentrifugenoch gjorde oss en varsin frukost-shot också, full med nyttigheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.