Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
I lördags testade vi för första (men inte sista) gången att grilla tunna spjäll. Tunna revbensspjäll på grillen 4 port. 1,5 kg tunna revbensspjäll. ) Tunna revbensspjäll på grillen 4 port. 1,5 kg tunna revbensspjäll
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
5 kg tunna färska revbensspjäll (spareribs). Revbensspjäll. Koka upp en stor kastrull med vatten. Halvera lökarna och vitlöken, skär morötterna i bitar och lägg dem i kastrullen
Koka upp vatten i en stor kastrull. Klyfta löken och skala vitlöken. Lägg ner buljongen och spareribsen. Koka i 1,5 - 2 timmar beroende på hur möra de ska bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.