Man kan nästan tro att vi är lite trötta på grillat nu, men jag kan villigt erkänna jag gärna grillar tillhelgen igen om vädret tillåter, för det är såååå gott
bakblogg, chokladdekoration, citron, citronmousse, dessert, desserttillhelgen, efterrätt, enkel men så god efterrätt, gör din egen chokladdekoration, grädde, inredningsblogg, kaksmulor som dekoration, matblogg, supergod efterrätt, systrarna m, systrarnam, turkisk yoghurt, vaniljcrumble, vit choklad, vit chokladmousse, vit chokladmousse med citron, vit chokladmousse med citron och vaniljcrumble
Vips har du den roligaste, gulligaste, sötaste, godaste och mest uppskattade desserten någonsin. Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna till innan du lägger på kaninrumporna
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som desserttill nyår. Bryt chokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn tills den precis blir mjuk
Dessutom är båda sorterna rättvisemärkta, vilket ger de små kakaoproducenterna i tredje världen möjlighet till vettigt betalt och drägliga arbetsförhållanden
Nedräkning tillhelgen. Häll över kycklingen dela tomaterna och lägg dit, riv över en god ost och gratinera i cirka 15 minuter eller tills osten har fått vacker färg
Fyll tortillasen med kycklingröra, lägg i ugnsform med skarven nedåt. Vi får se hur helgen blir och om våra planer blir av, M fick hämta Tiril tidigt idag då hon hade sån huvudvärk och feber, 38,7 grader. 1 pkt tortillas. överbliven röra och riven ost, gratinera sen i ca 10 min till fin färg. 1 pkt tortillas
Vissa rätter passar både tilldessert och till frukost. Väljer du att göra det här så slipper du onödigt tillsatt socker så du kan med gott samvete avsluta eller börja dagen med något gott
Kanske adderar några små strimlor citron eller apelsin för att det ska vara snyggt och slutligen ringlar du din valfria sås på tallriken som en sann dessertmästare
Själv gillar jag det även som en smarríg dessert, som en mousse i ett glas eller en liten skål. Fram till dess hade jag mest tänkt på fluff som ett namn
Gör som du brukar när du bakar bröd och var rädd om degen,alltid 37 gr på degspadet och ej för mycket mjöl, hellre en kletig deg då blir brödet saftigare
Längtar till den lediga helgen, vi ska bara vara osociala och har inget speciellt inbokat, känns huur skönt som helst (älskar er mina vänner men inte i helgen
Förra helgen provade jag ett urklippt recept som väntat länge. Jag hade tänkt fira bloggens födelsedag 15 februari med utlottning av fina ovanliga fröer, men det får bli nu under helgen istället
Helt perfekt dessutom att göra något med äggvitorna som blir över i glasstillverkningen. Var dock inte tillräcklig snabb med kameran innan glassen började smälta, men ni kan säkert ändå känna hur det smakade
Jag gjorde ju en nyårsdesserttills igår med smakerna choklad, hallon, apelsin och lakrits. Alla olika komponenter kan förberedas dagen före och så är det bara att lägga upp allt före servering vilket gör den här desserten rätt enkelt att laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.