Vegetarisk vardagspaj med skal av linser och fyllning av brysselkål, tomater och mozarella
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förpackning kokta linser, 380 g 2 msk rapsolja
  • 1 äggvita 1 dl brunt hirsmjöl
  • ½ dl rårismjöl
  • 1 msk husk
  • 50 - 60 g smakrik, lagrad ost i tunna skivor att fodra pajskalet med, ex vis Prästost eller Grevé
  • 250 - 300 g ansad och lätt förvälld brysselkål
  • 12 - 14 halverade och lätt urkramade romanticatomater
  • 1 boll mozarella - laktosfri vid behov
  • vitlökspeppar
  • några kvarnvarv vitlökssalt
  • 2 ägg 1 extra äggula - över från ägget till pajskalet
  • 2 dl grädde - laktosfri vid behov
  • 50 g riven ost - samma som den jag använde till botten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.